tel: 06 46 900 900 fax: 06 46 900 901 ugyfelszolgalat@borsodweb.hu
06 46 505 840 support@borsodweb.hu
Hogyan tudom a BorsodWebes email postafiókomhoz beállítani az Outlook Express levelező klienst (a @borsodweb.hu domainre végződő email címek esetében)?

A Microsoft Windows beépített levelező kliense az Oulook Express. A beállításhoz szüksége lesz a Borsodweb regisztrációs lapján található adatokra (A regisztrációs lap a szerződés melléklete).

A postafiókja beállításához mindenekelőtt indítsa el az Outlook Express programot. Menjen a START menüre, majd keresse ki a Programs (Programok) menüpontot! A kinyíló almenüben keresse meg az Outlook Express programot és kattintson rá.

A program elindulása után menjen a Tools (Eszközök) főmenüponra és kattintson az Accounts (Fiókok) almenüpontra.

Kattintson a megjelenő ablak bal szélén található Add (Hozzáadás) gombra és válassza a Levelezés opciót.

Ezután a megjelenő ablakba a nevét adja meg. Ezt a nevet fogja a program az e-mail címéhez hozzárendelni. Ha megadta a nevét, akkor alul nyomja meg a Next (Tovább) gombot!

A következő ablakban a valós e-mail címét kell megadnia. Például a @borsodweb.hu elé a BorsodWeb-nél választott azonosítóját kell írnia. Az azonosító megtalálható a regisztrációs lapon. Kattintson a Tovább (Next) gomra!

A következő ablakban a levelező szervert kell beállítania. Az első választási lehetőségnél válasszon POP3 -at. Az Incoming (POP3) mail server (beérkező levelek kiszolgálója) sorhoz a következőt írja: mail.borsodweb.hu
Az Outgooing (SMTP) mail server (kimenő levelek kiszolgálója) sorhoz írja: mail.borsodweb.hu

Kattintson a Tovább (Next) gomra!

A következő ablakban a Account (Fióknév) -hez adja meg az e-mail címe például a @borsodweb.hu előtti részét.Ez az az azonosító, amelyet Ön a BorsodWeb-nél választott. Az azonosító megtalálható a regisztrációs lapon. Kattintson a Tovább (Next) gomra!

A következő ablak közli velünk, hogy sikeresen beállítottuk a postafiókunkat. Kattintson a Finish (Befejezés) gombra.

A beállítások helyességét úgy is tesztelheti, hogy saját e-mail címére küld egy levelet. Amennyiben a levelező kliens beállításával bármilyen problémája akad, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

© 2019 Minden jog fenntartva. Borsodweb Kft.
Az oldalt készítette: www.visualcenter.hu
Pályázat