tel: 06 46 900 900 fax: 06 46 900 901 ugyfelszolgalat@borsodweb.hu
06 46 505 840 support@borsodweb.hu

KAMERARENDSZEREK

SZERVER HOSTING

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

BÉRELHETŐ TÁRHELY
KAMERARENDSZEREK
KÜLÖNBÖZŐ HELYZETEKRE
TÉRFIGYELŐ
rendszerek
A közbiztonság növelését szolgáló térfigyelő kamerarendszerek tervezését, kiépítését és folyamatos karbantartását vállaljuk önkormányzatok, telephelyek, vállalkozások számára.
BIZTONSÁGI
kamera megoldások
Bel- és kültéri kamerarendszerünk biztosítja Önnek a teljes körű biztonságot. Éjjel-nappal tökéletes képminőséggel növelheti védelmét ingatlanjának. Távoli eléréssel valós idejű képeket nézhet, vagy korábbi eseményeket is visszakereshet már mobiltelefonon keresztül is.
TURISZTIKAI
kamerák
Napjainkban a technológia lehetővé teszi az élő tartalmak közvetítését okostelefonra, smart TV-re, számítógépre. Mutassa meg a lenyűgöző helyszíneit, szolgáltatásait, szállodáját a potenciális látógatóinak, vendégeinek. Népszerűsítse vállalkozását! Közvetítsen full HD élő kameraképet saját weboldalán!
24 ÓRÁBAN
Kamerás megfigyelés
folyamatos képrögzítéssel
TÁVOLI ELÉRÉS
A kamerák megtekintése
mobil eszközről is
4K MINŐSÉG
Tökéletes minőség
nagy felbontás
KARBANTARTÁS
Szerződött partnereinknek
folyamatos felügyelet
TEREMTSEN BIZTONSÁGOS,
NYUGODT, ÉLHETŐ KÖRNYEZETET!
TÉRFIGYELŐ KAMERARENDSZEREK ÖNKORMÁNYZATOK,
TELEPHELYEK, VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE
A térfigyelő kamerák megelőző, visszatartó szerepe már több általunk tervezett, kivitelezett és rendszeresen karbantartott települési kamerarendszeren bizonyított. Cégünk 20 éve tervez, épít és üzemeltet saját mikrohullámú internet szolgáltatás biztosításához szükséges adatátviteli rendszereket, mely biztosíték arra, hogy igen jól ismerjük a mikrohullámú összeköttetések sajátosságait. 10 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk térfigyelő kamerarendszerek kiépítését a tervezéstől, engedélyezésen át a teljes megvalósításig.

Nem működik megfelelően a meglévő térfigyelő rendszere? Átvizsgáljuk, árajánlatot adunk, ha szükséges átépítjük és üzemeltetjük.

Új rendszert szeretne? Ingyenesen felmérést végzünk, árajánlatot adunk, teljes körű támogatást nyújtunk.
Érdekel
FÉLTI OTTHONÁT
TÁVOLLÉTÉBEN?
BIZTONSÁGI KAMERARENDSZEREINKKEL
NYUGODT SZÍVVEl MEHET EL OTTHONRÓL
Beltéri kamerás megfigyelőrendszerünk biztosítja Ön számára is a teljes körű biztonságot! Legyen szó akár vállalatáról, irodájáról vagy magánházáról, lakóparkról vagy társasházról, a beltéri kamerák felhasználhatósági területe szinte végtelen.

Tökéletes megoldás boltokban, üzletekben pénztárgép megfigyelésére. Alkalmas rablások, lopások teljes körű rögzítésére. Társasházak lépcsőházi bejáratára, folyosóira elhelyezett beltéri kameráink megfelelőek az idegenek közlekedésének, bejárásának figyelésére, ezzel is óvva az ott lakók értékeit.

Magánszemélyeknél saját ingatlanjaikon belül elhelyezett kamerák által ellenőrizhetővé válnak akár a gyermekek napközbeni tevékenysége, vagy a bejárónő munkája. Segítség lehet, idős, beteg szülők felügyeletére is. Végül, de nem utolsó sorban növelhető ezzel is a család biztonsága.

Éjjel-nappal tökéletes képminőséggel növelheti védelmét kültéri kamerás megfigyelőrendszereinkkel.

A kültéri kamerák megfelelő biztonságot nyújtanak családi házak, nyaralók, üzletek bejáratainak, irodaépületek, vagy társasházak bejáratainak megfigyelésére. Ezzel nyomon tudják követni az udvarban, kapuban történő mozgásokat, akár akkor is, mikor nem tartózkodnak otthonukban. Sokszor ezek a kamerarendszerek már megjelenésükkel is elriasztják az illetéktelen látogatókat.

Figyelje meg építkezését! Komplett megoldást nyújtunk internet eléréssel együtt építkezésének kamerával történő folyamatos megfigyelésére.

Legyen bármennyire is távol kiépített rendszerétől, a távoli eléréssel valós idejű képeket nézhet, vagy korábbi eseményeket is visszakereshet már

SZÁMÍTÓGÉPRŐL, OKOSTELEFONRÓL
ÉS TABLETRŐL IS
Érdekel
ÉLŐ VIDEÓ A WEBEN A NAP 24 ÓRÁJÁBAN
NÉPSZERŰSÍTSEN SZÁLLODÁT, ÉLMÉNYPARKOT, SPORTCENTRUMOT, VÁROST,
KÖZÖSSÉGI TEREKET, KÖZVETÍTSEN SPORTESEMÉNYT VAGY KONFERENCIÁT...
TURISZTIKAI CÉLÚ KAMERÁK (ONLINE STREAMING)
EGYSZERŰEN SAJÁT WEBOLDALRA HELYEZHETŐ ÉLŐ KÉP
TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN, FULL HD FELBONTÁSBAN
AKÁR AZ ÉLŐ HANG TOVÁBBÍTÁSA IS LEHETSÉGES
EGY IDŐBEN KORLÁTLAN SZÁMÚ NÉZŐT KISZOLGÁL
SZÁMÍTÓGÉPEN, ANDROID ÉS IOS ESZKÖZÖN EGYARÁNT NÉZHETŐ
A KAMERÁKHOZ FOLYAMATOS FELÜGYELETET BIZTOSÍTUNK,
GONDOSKODUNK A 24 ÓRÁS ÜZEMRŐL
*A kamerák üzemeléséhez internet kapcsolat szükséges
Érdekel
© 2019 Minden jog fenntartva. Borsodweb Kft.
Az oldalt készítette: www.visualcenter.hu
Pályázat