tel: 06 46 900 900 fax: 06 46 900 901 ugyfelszolgalat@borsodweb.hu
06 46 505 840 support@borsodweb.hu

VÁLASZTHATÓ CSOMAGOS

OPTIKAI HÁLÓZATON

BÉRELT VONALAS

PREPAID KÁRTYÁS
BÉRELT VONALAS INTERNET
A VÁLLALATI MEGOLDÁS
TÖBB
eszközön
Egyszerre több gépen is képes nagy sebességet szolgáltatni. Kiváló megoldás kis és nagylétszámú cégeknek és ideális lehet szerverek üzemeltetése esetén is.
EGYÉNI
ajánlat
A szolgáltatás tartalmát és tulajdonságait egyedi igényekre specifikálva állítjuk össze, ezért minden esetben saját személyre szabott ajánlatot készítünk.
TŰZFALAS
védelem
Igény szerint, emelt szintű hardveres tűzfal védelemmel látjuk el rendszerét. Ezáltal biztonságba tudhatja saját, munkatársai és cége adatait anélkül, hogy külön szakembert bízna meg vele.
FIX
költségek
Korlátlan internetforgalmat biztosítunk, rejtett és adatforgalmi díjak nélkül. A szolgáltatás költsége nem függ a felhasználás mértékétől, így minden hónapban azonos.
KORLÁTLAN
Kiemelkedő garantált
sebességű, korlátlan adatátvitel
KIEMELT TÁMOGATÁS
Díjmentes konzultáció
gyors hibajavítás
VPN ÉS VOIP
Kiváló megoldás VPN
és VoIP szolgáltatásokhoz
VÍRUSSZŰRÉS
Spam/vírusszűrés
minden e-mail postafiókhoz
Korlátlan internet hozzáférés a választott
sávszélességen garantált sebességgel
Folyamatosan ellenőrzött internetkapcsolat
/28 publikus IP network
1 db elsődleges domain név
regisztráció és folyamatos fenntartás
Ügyfélhez kihelyezett router felügyelettel
Tanácsadás az ügyfél hálózati fejlesztéseihez
1 GB web tárterület
Ingyenes router konfigurálás
Teljesítményfigyelés
Folyamatos bővítés/fejlesztés
Megosztható kapcsolat
25 db e-mail postafiók
Kiemelkedő referenciák
A bérelt vonali hozzáférés az internet hozzáférések között a legmagasabb kategóriát jelenti. A vonal a felhasználóig folyamatosan ellenõrzött, állandó 24 órás kapcsolatot biztosít, alkalmas levelezõ és webszerverek végponton történõ üzemeltetésre. Ennél a szolgáltatásunknál is korlátlan adatforgalmat biztosítunk, a szolgáltatás díja nem függ a felhasználás mértékétõl, a költsége pontosan tervezhetõ. Elsõsorban cégeknek, irodáknak, irodaházaknak ajánljuk.

A bérelt vonal egy közvetlen fizikai kapcsolat az internet szolgáltató és az Ügyfél telephelye között, amely vonal teljes szakasza folyamatos felügyelet alatt áll szakembereink által.
Emelt szintû tűzfalas védelmi szolgáltatásunk a leggyakoribb internetes támadások ellen védi meg felhasználóink gépét és számítógéphálózatát, ezzel párhuzamosan a spam/vírusszûrõ rendszerünk az elektronikus levelezésre felügyel.

A felhasználó tervezett forgalmi viszonyainak megfelelõen az adatátviteli sebesség 1Mbps sávszélességû kapcsolattól az 1Gbps sebességig választható.

Szolgáltatás ára:

Bérelt vonali Internet szolgáltatásaink tartalmát az egyedi igényeknek megfelelõen rugalmasan kezeljük -sávszélesség, IP címek/tartományok, opciós szolgáltatások-, ezért minden esetben személyre szabott ajánlatot készítünk az Ön részére.
MLLN ajánlatkérés
név/cégnév:
végpont cím:
e-mail:
telefon:
üzenet:
© 2019 Minden jog fenntartva. Borsodweb Kft.
Az oldalt készítette: www.visualcenter.hu
Pályázat