tel: 06 46 900 900 fax: 06 46 900 901 ugyfelszolgalat@borsodweb.hu
06 46 505 840 support@borsodweb.hu
Ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatás biztosítása _ 105/2021 (III.5) Kormányrendelet

Tisztelt Előfizetőink!

UPDATE!!! Mivel a mai napig nem kaptunk pontos információt az igénylőlapok beérkezésének és elszámolásának menetével kapcsolatban, ezért kérem kedves Ügyfeleinket, aki igényelné a kedvezményt ide kattintva, töltse ki ezt az igénylőlapot, és juttassa el ügyfélszolgálatunkra e-mailben vagy faxon március 28. vasárnap éjfélig. Amennyiben ezt leadják, értesítjük Önöket a jóváírással kapcsolatban.

 

A Borsodweb az ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatás elérhetőségét a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok számára 2020. decembertől 2021. február hónapokig saját költségén nyújtotta. Erre semmilyen kompenzációt nem kaptunk. Munkatársaink a vészhelyzet alatt fokozott erőfeszítéssel és kapacitással dolgoznak, hogy szolgáltatásaink minősége a megnövekedett terhelés ellenére fenntartható legyen ebben a nehéz időszakban is.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány 2020. november 14-én kihirdetett, a veszélyhelyzet idején a digitális oktatással kapcsolatos intézkedéseit [501/2020 (XI.14) Korm. rendelet], ami a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok, továbbá az ily módon tanító pedagógusok - igényük bejelentése esetén - ingyenes vezetékes internetszolgáltatásáról szól, kiterjesztette az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményre is a 105/2021 (III.5) Kormányrendeletben.  A rendelet kimondja, hogy a kedvezmény 2021. március hónap tekintetében igénybe vehető, egyszer 30 napra.

Mivel pontos tájékoztatást ezzel kapcsolatban nem kaptunk, hogy felülírják-e a korábbi, 571/2020(XII.9.) Korm. rendeletet, miszerint: 7.§ (2) kedvezmény jóváírása a (3) bekezdés szerinti számla kibocsátását követően nem érvényesíthető, vagy mást rendelnek el, ezért mi sem tudunk még igénylőlapot befogadni.

Sajnos az egymásnak ellentmondó rendelkezések miatt egyelőre nem lehet pontosan értelmezni, hogy melyik időszakra, melyik számlából, milyen kormányrendeletre hivatkozva, meddig lehet beadni az igényeket. Amint kapunk részletes tájékoztatást, mi is informáljuk Önöket! 

Amennyiben bármi kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, hívja a 46/900-900-as ügyfélszolgálati telefonszámot, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

© 2019 Minden jog fenntartva. Borsodweb Kft.
Az oldalt készítette: www.visualcenter.hu
Pályázat