tel: 06 46 900 900 fax: 06 46 900 901 ugyfelszolgalat@borsodweb.hu
06 46 505 840 support@borsodweb.hu
Új TV csatornák

Új TV és HD csatornák a BorsodWeb kínálatában

Tisztelt Bükkaranyosi és Ládbesenyői Ügyfeleink!

A közelgő ünnepek alkalmából szeretnénk Önöknek kedveskedni néhány új televíziós csatornával, amit elérhetővé tettünk az előfizetési csomagjukban:

DIGI sport3 (magyar nyelvű) sport csatorna

Napi 24 órában sugárzott televíziós műsor, amely elsősorban sportesemények élő közvetítéseiből, felvételeiből, és azokhoz kapcsolódó programokból áll.

DIGI Animal World (magyar nyelvű) ismeretterjesztő csatorna

A csatorna az állat és növényvilággal, a természettel kapcsolatos műsorokat sugároz.

DIGI Life (magyar nyelvű) ismeretterjesztő csatorna

A Digi Life a Digi egyik ismeretterjesztő csatornája, amely életmóddal és gasztronómiával, hobbival, kézművességgel és orvostudománnyal kapcsolatos műsorokat sugároz.

Music Channel (magyar nyelvű) zenei csatorna

A csatorna klipeket és a zenei élettel összefüggő érdekes riportokat sugároz napi huszonnégy (24) órában. A csatorna kiemelt figyelmet fordít a minőségi magyar produkciókra, így a megjelenített klipek legalább 40%-a hazai.

H!T Music Channel (magyar nyelvű) zenei csatorna

A csatorna klipeket és a zenei élettel összefüggő érdekes riportokat sugároz napi huszonnégy (24) órában. A csatorna a retró slágerektől kezdve napjaink zenéit is felvonultatja.

A BorsodWeb Kft. az Ön műsorterjesztőjeként mindig törekszik arra, hogy a legnézettebb és legérdekesebb televíziós csatornákat juttassa el az otthonokba. Az új digitális műsorelosztás lehetővé tette számunkra, hogy több csatornát és lehetőség szerint HD felbontásban juttassunk el Önökhöz tökéletes hang és képminőségben.

Bízunk benne, hogy még sokáig elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

© 2019 Minden jog fenntartva. Borsodweb Kft.
Az oldalt készítette: www.visualcenter.hu
Pályázat